ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤE

Ο Ηλίας Βογδάνης γεννήθηκε στο Hohenlimburg της Γερμανίας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας «St. Kliment Ohridski», όπου και αποφοίτησε το 1998. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές, με εξειδίκευση στις επικοινωνιακές διαταραχές κατά την ανάπτυξη και υποειδίκευση στα παιδιά με αναπτυξιακή ανωριμότητα. Το 2000 αποφοίτησε με άριστα. Από το 2001 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και διατηρεί κέντρο διάγνωσης και θεραπείας διαταραχών λόγου και ομιλίας.
 
Η Ειρήνη Βενέτη γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας «St. Kliment Ohridski», όπου και αποφοίτησε το 1998. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές, με εξειδίκευση στις επικοινωνιακές διαταραχές κατά την ανάπτυξη και υποειδίκευση στις διαταραχές λόγου και ομιλίας σε παιδιά με βαρηκοΐα. Αποφοίτησε με άριστα το 2000.
 
Η άρτια επιστημονική κατάρτισή τους και η πολυετής εμπειρία τους αποτελούν τα εχέγγυα για τη σωστή πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία όλου του φάσματος των γλωσσικών διαταραχών. Σ’ ένα φιλικό περιβάλλον και με σεβασμό στον άνθρωπο, οι λογοπεδικοί εφαρμόζουν τις πιο έγκυρες και σύγχρονες μεθόδους, προκειμένου να επιτύχουν την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των μορφών διαταραχών.